Yhdistys toimii

Yhdistyksen alkuvuosi 2018 on sujunut hyvin. Olemme edelleen panostaneet käytännön eläisuojelutyöhön niin, että eläinsuojeluneuvoja on antanut runsaasti erilaisia neuvoja eläintenpitoon liittyvissä asioissa. Myös neuvontakäyntejä on ollut muutamia. Kevään vuosikokouksessa hallitus päätti vielä kerran anoa aluetta keskustasta koirapuistoa varten. Tarkoitus on myös tiivistää hyvää yhteistyötä alueen löytöeläinhoitajan kanssa.

Samassa yhteydessä heräsi keskustelu siitä, että Savonlinnan alueella on pulaa hyvistä sijoituskodeista. Sijaiskoti on tilapäinen paikka eläimelle, joka on tarkoitus sijoittaa pysyvään kotiin sellaisen löytyessä. Sijoitettava eläin voi olla esimerkiksi kissaemo pentujen kanssa. Jos koet, että voisit tarjota huolehtivan sijaiskodin tai haluat lisätietoa aiheesta, otathan meihin rohkeasti yhteyttä. Yhdistys auttaa käytännön asioissa ja antaa aina neuvoja eläimen hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Vuoden 2018 Eläintenviikon (4.-10.10.) teema ei ole vielä tiedossa. Tarkoituksena on järjestää teemaan liittyvä tapahtuma.

Joukkoomme kaivataan yhä lisää toimijoita. Toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Kurkkaa ja tykkää facebook sivustamme!