Eläinten viikko 2016 ja muuta loppuvuoden ohjelmaa


Eläinten viikon teemaeläimenä oli vuonna 2016 hevonen. SEY pyrki muistuttamaan valistuksella ja tapahtumilla hevosen oikeasta ja lempeästä kohtelusta. Varsinkin lasten ja nuorten toivotaan omaksuvan  jo varhain rakastava ja arvostava ote hevosharrastuksessa.
Yhdistyksemme oli mukana Kerimäellä 8. ja 9.10. hevosaiheisissa koko perheen ilmaisissa tapahtumissa. Lauantaina vietettiin suomenhevosen päivää. Paikalla sai tutustua erilaisiin suomenhevosiin ja saada kärryajelua kirkon ympärillä. Sunnuntaina järjestettiin Heppabrunssi. Alueelle saapui ratsukkoja eri ympäristön talleilta. Paikalla oleet saivat halutessaan nauttia Lounaskahvila Katriannan maittavan brunssin. Lauantain järjestelyistä vastasi Saimaan Hevosurheilijat ry ja sunnuntaina Katriannan lisäksi Taina Ansela. Yhdistyksemme jäseniä oli paikan päällä avustamassa tapahtumissa ja jakamassa Eläinten ystävä-lehteä ja muuta SEYn materiaalia.
 

Musti ja Mirri -liike järjesti marraskuussa keräystapahtuman, jossa vastaanotettiin lahjoitustuotteita löytöeläintaloille. Liike itse lahjoitti suuren määrän tuotteita. Yhdistys oli paikalla vastaanottamassa tavaroita ja jakamassa SEYn materiaalia. Tuotteet luovutettiin paikan päällä Taina Anselalle ja Timo Sistoselle käytettäväksi kodittomien lemmikkien hyvinvointiin Kiitos kaikille lahjoittajille!